We're using cookies. When you click through to the next page, you're accepting that we're setting cookies. Read more here about the purpose.

Close

Marketing Automation Videoer

Les mere:
Seneste webinar

Vi har også samlet våre tidligere webinarer, så du raskt kan danne deg oversikt over Marketing Automation.

Marketing Automation Introduksjon

Til deg som gjerne vil introduseres for Marketing Automation og få innsikt og forståelse for hvordan man automatisk eksponerer sine kunder og prospects med Lead Nurturing. Eller hvordan du skaper kvalifiserte leads ved å ta i bruk Lead Scoring.

Fra inspirasjon til praksis

Denne videoen er til  deg som gjerne vil vite hvordan en Marketing Automation plattform benyttes. Vi viser Eloqua plattformen og hvordan den bl.a. benyttes til å lage personifiserte kampanjer.

Marketing Automation vil endre din måte å markedsføre på

Dette webinaret er til deg som vil være up-to-date innenfor online markedsføring. Lasse Christensen, CEO & Partner av Increase beskriver både forståelig og detaljert hvorfor og hvordan Marketing Automation får avgjørende innflytelse på bunnlinjen og utfordrer samtidig den vanlige måten å tenke markedsføring.

Slik kommer du i gang med Marketing Automation

Videoen er for deg som kjenner til Marketing Automation, men som gjerne vil vite hvordan man integrerer det i virksomheten. Vi gir deg et innblikk i hvilke prosesser og ressurser som kreves for å komme i gang med Marketing Automation.

Lead Nurturing – Hvordan man skaper automatiserte e-mail-kampanjer som virker

I denne videoen går vi i dybden med Lead Nurturing. Denne videoen er relevant for deg som kjenner til Marketing Automation, men gjerne vil ha mer inspirasjon til hvordan et Lead Nurturing flow bygges opp, og hvorfor det er helt essensielt å benytte Lead Nurturing i en moderne forretnings- og marketingstrategi.

Lead Scoring – slik lukker du flere handler og samler salg & marketingavdelingen

Vi ser nærmere på Lead Scoring. Denne videoen er for deg som gjerne vil vite hvordan man benytter Lead Scoring til å lukke flere handler, og hvordan man kan måle effektiviteten av kampanjene sine.

Personifisering

Denne videoen er for deg som gjerne vil ha et nærmere innblikk i dynamisk innhold og personifisering. Denne videoen er for deg som ønsker å få oversikt over:

  • Hvordan personifisering passer inn i din B2B eller B2C-strategi
  • Hvorfor det er essensielt å skape personaer og segmenter
  • Hvordan personifisering kan skape en høyere konvertering av dine marketingaktiviteter

Marketing Perspektivene 2014

Vi gir deg overblikket over hva som skjer i marketinglandskapet 2014.

Vi gir deg overblikket over hva som skjer i marketinglandskapet 2014.
Marketing har utviklet seg signifikant over de senere årene. De verktøyene vi har til rådighet innenfor segmentering og personifisering på tvers av marketing-kanaler har eksplodert. Det betyr også at det skjer masse for leverandørene bak disse verktøyene. De senere årene har det skjedd mange konsolideringer, senest med Oracle’s kjøp av Responsys. Hva betyr det for markedet og hva betyr det for vår hverdag som marketingfolk? Hvilke tendenser vil vi se i 2014 og 2015?

NB: Videoen er på engelsk

Slik når du dine salgsmål i 2014

Denne videoen er for deg som gjerne vil ha inspirasjon til å nå dine salgsmål i 2014.

Både salg og marketing ønsker å lukke flere handler raskere og i en høyere frekvens. Marketing skal aktivere salg og pushe ‘sales enablement’. Det handler om å få alle salgskonsulentene ut til møter og presentasjoner. Det er likevel lettere sagt enn gjort. Der det ofte går galt er i kommunikasjonen. Derfor står mange salgsorganisasjoner og mangler innsikt i hva marketing skal levere.